...
Jospakin vuokapakkaus sai BRC-sertifikaatin
Jospakin palkittu, kierrätystä edistävä vuokapakkaus. Kuva: Jospak.

Jospak Oy:lle on myönnetty kansainvälinen BRC-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden laadun, turvallisuuden ja toiminnallisuuden elintarvikkeiden pakkaamisessa.

BRC (British Retail Consortium) -standardi on tiedotteen mukaan ensimmäinen pakkausalan standardi, joka täyttää Consumer Goods Forumin maailmanlaajuisen elintarvikkeiden turvallisuushankkeen (the Global Food Safety Initiative GSFI) vaatimukset.  BRC-standardi julkaistiin 1998 takaamaan valmistajien tuotteiden vaatimustenmukaisuutta ja standardia on kehitetty jatkuvasti vastaamaan toimialan kehitystä.

Kehitys- ja laatupäällikkö Katja Viitala Jospakista vakuuttaa Jospakin olevan sitoutunut jatkuvaan kehittämiseen, tuoteturvallisuuteen ja laatuun. Palkitun forssalaisen pakkausalan startupin kasvutavoitteet ovat kansainvälisillä markkinoilla.

Yli 4200 valmistajaa ympäri maailmaa on hakenut ja saanut tämän pakkausalan sertifikaatin. Suomessa se on myönnetty nyt 14 valmistajalle.

BRC-standardi ja sertifiointi takaavat tuotteiden laadun, turvallisuuden ja toiminnallisuuden. Standardi varmistaa tuottajien täyttävän lailliset velvoitteensa ja tarjoaa turvaa kuluttajille.  Se edistää turvallista elintarviketuotantoa ja luotettavien toimittajien valintaa. BRC kertoo myös Jospakin kyvystä taata tuotteidensa laatu ja turvallisuus sekä kuluttajille että elintarviketeollisuudelle.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-01-31

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset joustopakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC