...
UPS testaa uudelleen käytettäviä pakkauksia
UPS ja TerraCycle ovat kehittäneet ja testanneet Loop-pakkauksia ympäri maailmaa. Kuva: UPS.

UPS testaa yhdessä TerraCyclen kanssa Loop-kierrätysjärjestelmää, jossa kuluttajille tarjotaan kestäviä uudelleen käytettäviä pakkauksia.

UPS on liittynyt yhteistyöhön maailman suurimpien kuluttajatuotteita myyvien yritysten ja kierrätysyhtiön TerraCyclen kanssa. Yhteistyön tavoittaa on julkistaa uusi innovatiivinen, uudelleenkäytettävä ja palautettava järjestelmä kuluttajatuotteiden pakkaamisen hallintaan. Loop-järjestelmä tarjoaa kuluttajille räätälöidyn, brändikohtaisen ja täysin kierrätettävän pakkauksen.

Loopin käyttäjät saavat käyttöönsä kestäviä, uudelleen käytettäviä tai täysin kierrätettäviä pakkauksia, joita on tehty metalliseoksista, lasista ja muovista. Monipuolinen valikoima tuotteita näin pakattuna toimitetaan suoraan asiakkaille, minkä jälkeen pakkaukset kerätään, puhdistetaan ja käytetään uudelleen.

Loop-järjestelmää testataan Pariisissa ja New Yorkissa vuonna 2019, mikä on ensimmäinen askel sen täydelliseen käyttöönottoon kuluttajamarkkinoilla.

UPS:n ja TerraCyclen suunnittelemassa pakkauksessa voidaan kuljettaa nesteitä, kuivia tuotteita sekä henkilökohtaiseen hygieniaan suunniteltuja tuotteita. Pakkauksen sisätilan jakajat on tehty materiaaleista, jotka tarjoavat mahdollisuuden helppoon puhdistukseen ja uudelleenkäyttöön. Niiden avulla vähennetään myös yksittäispakkaamisen tarvetta.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-01-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kestävä kehitys kierrätys kuljetuspakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC