...
Ahvenanmaasta kaavaillaan Suomen Toscanaa
Saariston kasvatit -kampanja esittelee Ahvenmaan ruokia ja juomia. Kuva: Orkla.

Mat Åland 2021 -projektin tavoitteena on kasvattaa Ahvenanmaan ruokatuotteiden tunnettuutta sekä profiloida Ahvenanmaa kiinnostavana kulinaristisena matkakohteena. Tätä varten on luotu konsepti Saariston kasvatit.

Saariston kasvatit – kampanja on osa Ahvenanmaan maakuntahallituksen alulle panemaa Mat Åland 2021 -projektia.

”Yksi projektin tavoitteista on selkeämmin tuoda esille ahvenanmaalainen alkuperä, ainutlaatuinen saaristomme sekä edellytykset vastuulliselle ruokatuotannolle. Aikomuksemme on, että jokainen Ahvenanmaan-matka olisi myös makumatka”, sanoo Visit Ålandin projektipäällikkö Tiina Björklund.

Visit Åland johtaa projektia yhdessä Orkla Suomen kanssa. Orkla on perunatuotetehtaansa ansiosta yksi saaren suurimmista elintarviketuottajista. Tehtaalla valmistetaan Taffel- ja Oolannin-tuotteita.

”Saariston kasvatit -konsepti kertoo Ahvenanmaan uniikista ympäristöstä ja saariston ainutlaatuisesta tunnelmasta sekä siellä tuotetuista korkealaatuisista ja hyvänmakuisista ruoka- ja juomatuotteista, jotka maistuvat erityisen hyvältä juuri paikan päällä nautittuina”, kertoo Nina Olin, Orklan viestintäjohtaja Suomessa.

Saariston kasvatit -konseptin keskeisenä teemana on tehdä Ahvenanmaasta Suomen Toscana. Konseptin takana on helsinkiläinen luova toimisto Sherpa.

Visit Ålandin ja Orkla Suomen lisäksi projektiryhmään kuuluvat Ålandsmejeriet Finland Ab Oy, Ålands Trädgårdshall, W.J.Dahlmans Ab sekä Stallhagen Ab. Projektin toteutuksesta vastaa mainostoimisto Avidly.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-01-23

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus juomateollisuus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC