...
Antalikselle uusi pakkaustuotevalikoima
Master’in on laaja valikoima pakkaustuotteita. Kuva: Antalis.

Antalis on kehittänyt uuden Master’in-pakkausvalikoiman. Se kattaa kaikki pakkaamisen tarpeet teollisesta pakkaamisesta postitustarvikkeisiin ja pakkauslaitteisiin saakka.

Antaliksen pakkausasiantuntijoiden tiukan seulonnan tuloksena Master’in-tuotteet valitaan ja jaetaan kolmeen toisiaan täydentävään luokkaan. Näin pystytään tarjoamaan asiakkaille mahdollisuus löytää parhaat laadulliset ratkaisut heidän tarpeidensa ja budjettiensa puitteissa.

Master’in Access -tuotteet ovat kustannustehokkaita tuotteita päivittäisiin pakkaustarpeisiin. Master’in Performance -tuotteita valitaan silloin, kun pakkaustuotteilta vaaditaan enemmän ja parempia ominaisuuksia. Näillä tuotteilla on hyvä hinta–laatusuhde. Korkealaatuisista Master’in Expert -tuotteista löytyy erikoisrakenteita ja -ominaisuuksia todella vaativiin tarpeisiin. Kaikista näistä kolmesta luokasta löytyy aaltopahvilaatikoita, pakkausteippejä, kiristekalvoja, vanteita sekä muita pakkausmateriaaleja.

Master’in-pakkausvalikoima on Antaliksen oma kansainvälinen brändi. Se hyödyntää tiedotteen mukaan asiantuntemusta ja tietämystä, jota yrityksessä löytyy. Antalis on teollisen pakkaamisen johtavia yrityksiä Euroopassa.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-01-22

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
pakkauskoneet ja -laitteet pakkausmateriaalit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC