...
Metsä Board vahvistaa suunnittelupalveluitaan
Metsä Boardin Ilkka Harju (vas.) on saanut suunnittelutiimiinsä vahvistukseksi Iiro Nummisen ja Marko Leiviskän. Kuva: Metsä Board.

Metsä Boardin pakkauspalvelutiimi Euroopassa vahvistuu kahdella uudella asiantuntijalla, kun Marko Leiviskä ja Iiro Numminen aloittivat tiimissä tammikuussa. 

Graphic Packaging Designer Marko Leiviskä on työskennellyt merkkituotevalmistajien, jalostajien ja kartonkitehtaiden kanssa globaalisti. Hän tuo tiedotteen mukaan tiimiin vahvan kokemuksensa siitä, miten pakkauksella vahvistetaan brändiä sekä yhdistetään tekninen tietotaito suunnitteluun ja strategiaan. Hän siirtyy Metsä Boardille OneMusketeer Oy:stä, jossa hän työskenteli yrittäjänä ja pääsuunnittelijana. Leiviskällä on kokemusta maailmanlaajuisten kampanjoiden suunnittelusta ja konseptoinnista yrityksille kuten Metsä Board, Stora Enso, Kotkamills, Walki Group ja Woikoski. Ennen OneMusketeeria hän työskenteli Konsepti Advertisingilla ja Drum Communicationsilla.

Structural Packaging Designer Iiro Numminen on työskennellyt pakkausten rakennesuunnittelijana lähes kahdeksan vuotta, ja hän tuntee niin kartongin jalostuksen kuin digitaaliset työkalut. Numminen etsii jatkuvasti uusia tapoja käyttää kuitupohjaisia materiaaleja. Hänen viimeisin innovaationsa ”Stretching Inner Part” voitti Metsä Boardin Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun vuonna 2018. Hän siirtyy Metsä Boardin palvelukseen aaltopahvia ja pakkausratkaisuja tuottavan Pa-Hu Oy:n pakkaussuunnittelutiimistä.

Metsä Boardin pakkauspalvelutiimit Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa kehittävät yhdessä asiakkaiden kanssa kevyempiä, ympäristöystävällisempiä ja tehokkaampia pakkauksia.

”On hienoa saada Marko ja Iiro mukaan tiimiimme vahvistamaan globaalia osaamistamme ja tarjoamaamme pakkauspalveluissa. Molemmat ovat erittäin kokeneita pakkaussuunnittelijoita. He ymmärtävät hyvin kestävän, tehokkaan ja vaikuttavan brändäämisen ja pakkaamisen vaatimukset”, sanoo Ilkka Harju, Packaging Services Director, EMEA.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-01-21

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC