...
Apetit panostaa lisää tuoretuotteisiin
Tuorekset, pakasteet ja öljyt ovat Apetitin tunnettuja tuotteita. Kuvat: Apetit.

Apetit panostaa lisää tuoretuoteryhmän sekä viljakaupan toimintaedellytysten vahvistamiseen ja kannattavuuden parantamiseen. Tuoretuotteisiin haetaan lisää ketteryyttä.

Apetit Oyj:n johtoryhmän jäsenten rooleja ja vastuita on tiedotteen mukaan täsmennetty tavoitteena kasvavan liiketoiminnan edelleen vahvistaminen sekä tulostasoltaan epätyydyttävien liiketoimintojen nopea kehittäminen.

Tuoretuoteryhmän ketteryyttä lisätään ja tulosvastuullista roolia vahvistetaan osana sen käynnissä olevaa rakennemuutosta vähittäiskauppaa ja ammattikeittiöitä palvelevaksi kumppaniksi. Vuodesta 2018 Tuoretuoteryhmän johtajana toiminut Leena Helminen raportoi jatkossa suoraan toimitusjohtaja Juha Vanhaiselle. Tuoretuoteryhmän keskeiset tavoitteet ovat liiketoiminnan edelleen tehostuminen sekä kannattavuuden selkeä parantaminen.

”Roolien ja vastuiden muutoksilla lisäämme panostuksia Viljakauppa -liiketoiminnan ja Tuoretuoteryhmän toimintaedellytysten vahvistamiseen sekä kannattavuuden parantamiseen”, sanoo toimitusjohtaja Juha Vanhainen.

Kaksi perättäistä erittäin heikkoa satokautta ovat laskeneet viljakaupan volyymeja merkittävästi ja tehneet kaupankäynnistä olennaisesti normaaleja satokausia haasteellisempaa. Kotimaisen viljan vientimahdollisuuksien puuttuminen sekä Baltian osalta markkinan tarjonnan ja kysynnän epäsuhta ovat johtaneet kannattavuuden heikentymiseen. Antti Snellman keskittyykin jatkossa Viljakauppa-liiketoiminnan tuloksentekokyvyn palauttamiseen ja sen edelleen kehittämiseen. Snellman on vuodesta 2017 alkaen vastannut Viljakauppa- sekä Öljykasvituotteet-liiketoiminnoista.

Anu Ora johtaa jatkossa Pakastetuoteryhmää sekä Öljykasvituotteet-liiketoimintaa tavoitteenaan niiden kannattavan kasvun varmistaminen tuotekehityspanostuksin, kansainvälistä kauppaa kasvattamalla ja merkittävien investointien läpiviennillä. Ora on vuodesta 2015 vastannut Ruokaratkaisut-liiketoiminnasta.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-01-18

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC