...
Huhtamäen johtajaksi Charles Héaulmé
Huhtamäen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Charles Héaulmé. Kuva: Huhtamäki.

Huhtamäen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Charles Héaulmé. Hän tulee Huhtamäelle Tetra Pakista, jossa hän on ollut Euroopan ja Keski-Aasian johtajana vuodesta 2015.

Tiedotteen mukaan suunniteltu toimitusjohtajan vaihdos toteutuu, kun Jukka Moisio jättää tehtävänsä pitkän ja menestyksekkään kauden jälkeen. Charles Héaulmé (52) aloittaa tehtävässään yhtiökokouksen jälkeen 26.4.2019.

"Haluan kiittää Jukka Moisiota lämpimästi hänen erinomaisista saavutuksistaan Huhtamäen johdossa yli vuosikymmenen ajan. Hän nosti yhtiön erittäin vaikeasta tilanteesta vankalle kasvu-uralle ja johtavaksi globaaliksi ruokapakkauksiin keskittyväksi yritykseksi. Jukka Moision johdolla yhtiö on onnistunut luomaan merkittävää arvoa osakkeenomistajille", sanoo Huhtamäen hallituksen puheenjohtaja Pekka Ala-Pietilä.

"Olen kiitollinen ja ylpeä tiimimme saavutuksista näiden vuosien aikana. Tämä on hyvä hetki jättää yhtiö. Se on hyvässä kunnossa ja meillä on meneillään useita hienoja hankkeita, jotka luovat uusia kasvumahdollisuuksia", Moisio kommentoi.

Héaulmé tulee Huhtamäelle Tetra Pakista, jossa hän on ollut Euroopan ja Keski-Aasian johtajana vuodesta 2015. Aiemmin hän on toiminut Tetra Pakin johtotehtävissä eri puolilla maailmaa vuodesta 1999 lähtien. Hän on myös toiminut kontrollerina Bosch Braking Systems Divisioonassa 1994–1999, ja KPMG:n vanhempana tilintarkastajana 1990–1993.

"Héaulmén kokemus liiketoiminnan ja ihmisten johtajana on vaikuttava. Hänellä on taito löytää uusia näkökulmia, rakentaa tiimejä ja saada aikaan tuloksia. Huhtamäen hallitus on vakuuttunut, että hänellä on tarvittava näkemys, globaali kokemus ja syvällinen ymmärrys ruokapakkausliiketoiminnasta johtaakseen Huhtamäen seuraavaan vaiheeseen", sanoo Ala-Pietilä.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-01-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC