...
Pakkauspainamiseen uusia hybridilinjoja
Durstin SPC-painolinja aaltopahvin painamiseen. Kuva: Durst.

Hybridit painolinjat yleistyvät pakkauspainamisessa. Nyt niitä kehittävät yhdessä myös painokonevalmistajat Durst ja Koenig & Bauer.

Hybridissä tekniikassa yhdistetään tavallisesti mustesuihkupainamista sekä perinteistä painotekniikkaa kuten offsetpainamista tai fleksopainamista.

Painokonevalmistajat Durst ja Koenig & Bauer ovat perustaneet yhteisyrityksen kehittämään digitaalisia painojärjestelmiä taivekartongille ja aaltopahville.

Yritykset tulevat kehittämään ja markkinoimaan yhdessä single-pass-painokoneita pakkausten valmistamiseen. Durst tunnetaan mustesuihkupainokoneiden kehittäjänä ja Koenig & Bauer erityisesti offsetpainokoneiden valmistajana.

Tiedotteen mukaan yhteistyön tavoitteena on yhdistää Durstin mustesuihkutekniikkaa ja Koenig & Bauerin koneteollisuuden osaamista. Tavoitteena on täysin automaattisten tuotantolinjojen kehittäminen ja markkinointi maailmanlaajuisesti.

Puoliksi omistettu yhteisyritys perustetaan Saksaan. Yritys tulee myös vastaamaan järjestelmien huollosta sekä tarvikemyynnistä. Ensimmäiseksi yritys aikoo esitellä drupa 2020 -messuilla uuden digitaalisen VariJET-painokoneen taivekartongin painamiseen.

Durst on liittoutunut myös Ometin kanssa hybridipainokoneen kehittämisessä.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-01-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset digitaalipainatus kartonkipakkaukset pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC