...
Pakkaus kertoo tarinansa AR:n avulla
Pakkaukseen voidaan kytkeä AR:n avulla runsaasti digitaalista sisältöä. Kuvat: flyAR Augmented Reality Studio.

Stora Enson pakkaus on monimediainen AR-kokonaisuus, joka kertoo syntytarinansa hauskasti, interaktiivisesti ja kolmiulotteisesti lisätyn todellisuuden avulla.

Tavalliselta näyttävä pakkaus sisältää marjamehua, mutta siitä löytyy myös monimediainen AR-kokemus, jota ei paljaalla silmällä näe. Kun pakkauksen takasivun skannaa ilmaisella Zappar-sovelluksella, pakkauksen päälle ilmestyy interaktiivista digitaalista sisältöä, joka kertoo pakkauksen valmistusprosessista. Pääsisältönä ovat animoidut ja hauskoja yksityiskohtia sisältävät 3D-minimaailmat, ja niiden lisäksi toteutuksesta löytyy tunnelmaa luovaa äänimaisemaa, videosisältöjä, 360-kuva, kartongin räjäytyskuva-animaatioita sekä tavallista teksti-infoa.

Kokonaisuus huipentuu kierrätysaiheiseen hauskaan peliin. Pakkaus on kehitetty yhteistyössä Stora Enson kanssa ja sen idea lähti innovaatiokilpailusta.  flyAR Augmented Reality Studion tiimi osallistui Industryhackin järjestämään innovaatiokilpailuun keväällä 2017. Kilpailun aiheena oli Hack the Pack, ja siinä etsittiin uusia ratkaisuja pakkauksiin. Voittava idea oli pakkauksiin liitettävä tarinallinen AR-kokemus, josta oli tehty erittäin nopea demoversio hackathon-viikonlopun aikana. 
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-12-20

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
älypakkaukset ar-sovellukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC