...
Michael Orye Huhtamäen Fiber Packaging -johtajaksi
Michael Orye on nimitetty Huhtamäen Fiber Packaging -liiketoimintasegmentin johtajaksi. Kuva: Huhtamäki.

Michael Orye (46), KTM, on nimitetty Huhtamäen Fiber Packaging -liiketoimintasegmentin johtajaksi (Executive Vice President, Fiber Packaging) ja konsernin johtoryhmän jäseneksi viimeistään 12.6.2019 alkaen.

Hän raportoi toimitusjohtaja Jukka Moisiolle asemapaikkanaan Amsterdam.

Orye siirtyy Huhtamäelle Amcorilta, missä hän on toiminut vuodesta 2002 alkaen useissa johtotehtävissä mm. Etelä-Afrikassa, Euroopassa ja USA:ssa. Hänen nykyinen tehtävänsä on toimitusjohtaja, Saharan eteläpuolinen alue, Amcor Flexibles. Oryen aiempia tehtäviä Amcorilla ovat olleet Vice President, Medical Europe ja Managing Director, Amcor Flexibles Winterbourne, sekä johto- ja liiketoiminnan kehitystehtävät Amcor Flexibles USA:ssa. Ennen siirtymistään Amcorille hän työskenteli projektinjohtotehtävissä Daniscolla Kiinassa.

"Olen erittäin tyytyväinen saadessani toivottaa Michaelin tervetulleeksi Huhtamäen johtoryhmään ja Fiber Packaging -segmentin uudeksi vetäjäksi.  Tämä liiketoiminta on hyvin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa entistä kestävämpien pakkausratkaisujen kysynnän kasvaessa. Olemme tunnistaneet merkittäviä kasvumahdollisuuksia ja uskon, että Michaelin johtamiskyvyt, energia ja kokemus auttavat meitä niiden toteuttamisessa”, sanoo toimitusjohtaja Jukka Moisio.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-12-19

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kuitupakkaukset nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC