...
Kierrätettävä skin-pakkaus tuoretuotteisiin
Skin-alustat valmistetaan raaka-aineesta painetuksi pakkaukseksi Pyrollin omissa yksiköissä.

Pyroll tarjoaa uutta täysin kierrätettävää skin-pakkausta tuoretuotteiden elintarvikepakkauksiin. Pakkauksen alusta on tehty uudesta kuitumateriaalista.

Pyrollin mukaan uusi ekologinen skin-pakkauksen alusta mullistaa pakkausdesignin mahdollisuudet tuoretuotteiden elintarvikepakkauksissa. Alustaan voidaan painaa kaksipuolisesti, mikä lisää mahdollisuuksia erottuvien pakkausten tekoon.

Skin-alustat tuovat elintarviketeollisuudelle uuden, ekologisemman tavan pakata tuoretuotteita, kuten lihaa, juustoja ja leikkeleitä. Skin-alustat vastaavat ekologisten ja vastuullisten pakkausmateriaalien kasvavaan kysyntään. Materiaali on valmistettu pääasiassa uusiutuvaa alkuperää olevista kuitumateriaaleista. Alustojen raaka-aineena on käytetty sataprosenttisesti uutta kuitua, ja materiaali täyttää kaikki elintarvikepakkaamisen turvallisuusmääritelmät.

Alustan elinkaari on suunniteltu jo tuotantovaiheessa. Se voidaan valmistaa repäisykulmalla, jolloin materiaalin päällimmäisen kerroksen muovikalvo voidaan erottaa kierrätystä varten. Muovikalvot kierrätetään muovinkeräykseen ja parhaimmillaan jopa 85 prosenttia pakkauksesta on kierrätettävissä kartongin keräyksessä.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-12-18

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kestävä kehitys kierrätys pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC