...
Luksusmerkki Chanel sijoitti Sulapaciin
Kultakeskus on tehnyt Sulapacin materiaalista korupakkauksen. Kuva: Kultakeskus.

Luksusmerkki Chanel on liittynyt startup-yritys Sulapacin sijoittajien joukkoon. Sulapaciin on sijoittanut moni yritys ja yksityinen sijoittaja.

Chanel on Sulapacin sijoittajista ensimmäinen kosmetiikka-alan yritys.

”Olemme asettaneet todella korkean laatustandardin ympäristöä säästävälle materiaalillemme, tavoitteenamme korvata sillä muovi. Olemme todella iloisia voidessamme toivottaa Chanelin, kaikkein vaativinta luksussegmenttiä edustavan johtavan brändin, investoijiemme joukkoon”, toteaa Sulapacin toimitusjohtaja Suvi Haimi.

Sulapacin puukuidusta ja sideaineista valmistetun biohajoavan pakkausmateriaalin käyttö on alkanut kosmetiikkapakkauksista. Kotimaassa sen käyttäjiä ovat jo muun muassa Lumene, Berner ja luonnonkosmetiikkayhtiö Naviter. Sulapac on myös myynyt materiaali- ja teknologialisenssin Stora Ensolle, joka suunnittelee puukuidusta valmistetun juomapillin lanseerausta keväällä 2019.

Sulapacin sijoittajajoukkoon kuuluvat mm. Lifeline Ventures, Ardent Venture, Eerik Paasikivi, Ilkka Herlin ja Saara Kankaanrinta, Planvest sekä Mika Ihamuotila. Ensi keväänä yhtiöllä on tarkoitus tehdä uusi rahoituskierros.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-12-12

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kestävä kehitys kierrätys kosmetiikkapakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC