...
Uusiomuovi sopii kemikaalipakkauksiin
Jokeyn harmaa sankopakkaus voidaan tehdä kokonaan kierrätysmuovista. Kuva: Jokey.

Lähes kokonaan uusiomuovista tehty pakkaus voitti tulevaisuuden pakkauksen palkinnon Pariisin ALL4PACK-messuilla. Pakkaus sopii hyvin kemikaaleille.

Messujen Pack The Future -kilpailu palkitsee kestävää kehitystä edistäviä muovipakkauksia. Kilpailun järjestävät Ranskan muovipakkausalan järjestö ELIPSO ja Saksan vastaava järjestö IK.

Eco Design -sarja voittanut Jokey-Multi-Pack 185 on sankopakkaus, joka on tehty harmaaksi värjätystä uusiomuovista. Valmistajan mukaan se on yhtä kestävä ja toiminnallinen kuin uudesta muovista tehty pakkaus. Pakkaukseen voidaan painaa PP-IML -menetelmällä haluttu design. Pakkauksen kansi ja kahvi oli tehty uudesta muovista, mutta ne voidaan tehdä myös kierrätysmateriaalista. Koko pakkaus sopii kierrätykseen.

Pakkauksen valmistaja saksalainen Jokey on suuri sankopakkausten tekijä. Jokey on käyttänyt tuotannossaan kierrätysmateriaaleja jo 1990-luvulta saakka. Yrityksen lähes koko tuotevalikoima voidaan tehdä kierrätysmateriaalista. Uusiomuovipakkaukset sopivat erityisesti rakennuskemikaalien ja muiden kemiallisten tuotteiden pakkaamiseen.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-12-04

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kierrätys kilpailut muovipakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC