...
Tablettipakkauksiin uusia vaihtoehtoja
Constantia Flexibles on kehittänyt Flexible Blister -pakkauksen, joka yhdistää helpon käytön ja PET-ALU-PE-pohjaisen laminaatin suojausominaisuudet. Kuva: Constantia Flexibles.
Huhtamaki Push Tab on joustava pakkaus esimerkiksi lääkkeille. Pakkaus on lapsiturvallinen ja avataan työntämällä tabletti pakkauksen läpi. Kuva: Huhtamaki.

Constantia Flexibles ja Huhtamaki ovat kehittäneet tablettien pakkauksiin uusia helposti avattavia, mutta hyvin suojaavia vaihtoehtoja.

Huhtamaki Push Tab on joustava pakkaus esimerkiksi lääkkeille. Pakkaus on lapsiturvallinen ja avataan työntämällä tabletti pakkauksen läpi.

”Olemme kehittäneet tämän pakkauksen erityisesti vaihtoehdoksi korkean suojaustason kuplapakkauksille ja cold form -pakkauksille. Pakkauksen suurimmat edut ovat, että se on PVC-vapaa ja kustannustehokas ratkaisu”, sanoo Fabio Daidone, Senior Sales Manager, Huhtamaki Flexible Packaging.

PVC-vapaa materiaali tarjoaa korkeimman suojaustason ja entistä pidemmän säilyvyysajan. Suojauksen tasoon ei vaikuta kalvon puhkaiseminen. Myös migraatioriski on hyvin pieni, koska laminaatissa ei käytetä mitään liuottimia. Pakkaus soveltuu kaikille ilmastovyöhykkeille, ja materiaalille on helppo painaa.

Constantia Flexibles on kehittänyt Flexible Blister -pakkauksen, joka yhdistää helpon käytön ja PET-ALU-PE-pohjaisen laminaatin hyvät suojausominaisuudet. Pakkaus kehitettiin käyttäjäystävälliseksi yhteistyössä kuluttajien kanssa. Pakkausta on helppo kuljettaa mukana ja käyttää. Se on taipuva pakkaus, jossa on tilaa painatukselle.

Tabletit saadaan pakkauksesta taivuttamalla tai työntämällä läpi. Avauksen mahdollistaa TOF-tekniikalla toteutettu mikroperforaatio.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-12-04

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kuluttajapakkaukset lääkepakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC