...
Pilvipalvelulla huippulaatua aaltopahvipakkauksiin
THQ FlexoCloud -palvelussa laatua toteutetaan pilvipalvelun avulla. Kuva: BOBST.

BOBST on lanseerannut fleksopainajille pilvipalvelun, jonka avulla varmistetaan aaltopahvipakkausten erinomainen laatu ja mahdollistetaan väärennösten esto.

BOBST THQ FlexoCloud on yrityksen mukaan uraa uurtava palvelu aaltopahvin jalostajille. Palvelu on ekosysteemi, jossa on tiukat ohjeistukset ja tekniset parametrit. Ne koskevat koko työprosessia alkuperäisestä aineistosta painamiseen asti. Palvelun käyttö mahdollistaa yrityksen mukaan erittäin hyvän laatutason saavuttamisen, joka on suoraan verrattavissa offsetin tasoon.

THQ FlexoCloud voidaan ottaa käyttöön kaikissa uusissa BOBST flexo Rapidset -painokoneissa sekä myös muutaman vuoden vanhemmissa laitteissa. Fyysiset muutokset niihin ovat minimaalisia.

Palvelun avulla erinomainen painolaatu saadaan aikaan vain neljää väriä käyttämällä. Niillä voidaan kattaa vähintään 65 % Pantone-väriavaruudesta. Tämä tuo BOBSTin mukaan merkittäviä säästöjä värien ja painolaattojen käytössä.

Korkea painolaatu mahdollistaa turvatekijöiden painamisen edullisesti aaltopahvipakkauksiin, mikä aikaisemmin on ollut vaikeaa.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-11-30

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset fleksopainotyöt pakkauspainaminen tuotesuojaus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC