...
Micvacin valmistustekniikka sai ympäristöpalkinnon
Micvac-pakatut valmisruuat säilyvät jopa kuusikymmentä päivää. Kuva: Micvac.

Micvacin kehittämä valmisruokien valmistusmenetelmä on saanut arvostetun SACCNY-Deloitte Green Award -palkinnon. Menetelmä säästää materiaaleja sekä energiaa ja pidentää säilyvyysaikaa.

Ruotsalaisen Micvac-yrityksen menetelmässä valmisruuat valmistetaan ja pakataan mikroaaltotunnelissa. Tämä mahdollistaa ruuan säilymisen kuusikymmentä päivää ilman säilöntäaineita. Menetelmä on myös hyvin energiatehokas ja pakkaukset ovat hyvin kompakteja, mikä säästää kuljetuskustannuksissa.

”Palkinto on tunnustus Micvacin valmistusmenetelmälle, jonka avulla voidaan vähentää säilöntäaineiden käyttöä ja pidentää tuotteen säilymisaikaa. Nämä asiat edistävät kestävää kehitystä”, sanoo Andreas Marcetic, Deloitte AB:n partneri. Palkinnon jakavat vuosittain Ruotsalais-amerikkalainen kauppakamari ja Deloitte.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-11-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kestävä kehitys kilpailut valmisruokapakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC