...
Uusia suurlaatikoita kuljetusratkaisuksi
Schoeller Allibert esitteli FachPack 2018 -messuilla uusia suurlaatikkomallejaan. Kuva: Schoeller Allibert.

Schoeller Allibert on kehittänyt uusia muovisia suurlaatikoita. Ne antavat lisää vaihtoehtoja tehokkaiden kuljetusratkaisujen toteuttamiseen.

Yritys esitteli FachPack 2018 -messuilla uusia suurlaatikkomallejaan. Combo Excelsior, Magnum Optimum Hopper ja ensiesittelyssä ollut Magnum Optimum 1208 saivat tiedotteen mukaan hyvän vastaanoton.

Messukävijöitä kiinnosti erityisesti ensiesittelyssä ollut Magnum Optimum 1208, joka täydentää Magnum Optimum -tuoteperheen. Uusi kokoontaitettava suurlaatikko kiinnosti lehdistötilaisuudessa monia toimittajia ja oli monien messuvieraiden mielestä varteenotettava vaihtoehto peruslaatikoille. 

Kiinnostusta selittää laatikon eurolavan kokoinen kuormalavapohja, joka mahdollistaa tavanomaisia ratkaisuja suuremman hyötykuorman, koska laatikko on tilavampi ja kevyempi. Lisäksi se, kuten koko tuoteperhe, on vankkarakenteinen, kevyt ja vie kokoon taitettuna vain kolmanneksen tilaa.

Jokin aika sitten lanseerattu Magnum Optimum Hopper otettiin myös hyvin vastaan. Se on kokoontaitettava suurlaatikko, jossa on avattava suppilopohja. Laatikko sopii erityisesti pienosien kontrolloituun purkamiseen laatikosta, kun osia on suuria määriä.

Esittelyssä oli myös Combo Excelsior, uusin Combo-valikoiman jäsen. Tämä 1 000 litran nestekontti on suunniteltu nesteiden ja nestemäisten tuotteiden kuljetuksiin pitkiäkin matkoja. Laatikko on määränpäässä helppo tyhjentää sisällöstään suuren pohjaventtiilin avulla.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-11-26

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kuljetuslaatikot kuljetuspakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC