...
Pakkauspainamiseen monitoimikone MGI:ltä
Uusi AlphaJET Industrial Print Factory -painokone soveltuu monenlaiseen painamiseen. Kuva: MGI.

MGI on esitellyt Pariisin All4Pack-messuilla pakkauspainamisen monitoimikoneen. Suuren B1-formaatin digipainokone yhdistää viisiväriseen mustesuihkupainamiseen saumattomasti useita erikoistehosteita.

Uusi kone soveltuu tiedotteen mukaan hyvin kuluttajapakkausten painamiseen. Vesipohjaisilla väreillä voidaan painaa myös elintarvikepakkauksia ja lapsiturvallisia pakkauksia.

Uudessa AlphaJET Industrial Print Factory -painokoneessa voidaan käyttää CMYK-värejä ja valkoista joko UV-väreinä tai vesipohjaisina väreinä. Laitteessa on sisäänrakennettuna materiaalin lakkaustoiminto, 2D/3D kirkas UV-spottilakkaus ja muuttuva kohopainofoliointi. Kuivausmenetelmiä on kolme: LED, IR ja UV.

MGI:n laite käyttää uuden yhteistyökumppanin Memjetin DuraLink-värejä, moduuleja ja tulostuspäitä. Resoluutio on 1600 dpi:tä. Painamisen nopeus on 1 800 B1-koon arkkia tunnissa.

AlphaJET voi painaa ja koristella aaltopahvia, paperia, muovia ja synteettisiä materiaaleja. Koneessa on monipuolinen ja tarkka erilaisten materiaalien hallintajärjestelmä, joka mahdollistaa myös kovien materiaalien kuten puun, metallin ja lasin painamisen.

AlphaJET voidaan myös varustaa painetun elektroniikan tuotantolaitteeksi. Laite sai All4Pack 2018-messujen 2018 innovaatiopalkinnon.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-11-23

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
digitaalipainatus efektit elintarvikepakkaukset pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC