...
Etikettien tuotanto hallintaan pilvipalvelulla
Pilvipalvelun avulla voidaan helpottaa esim. uudelleenetiketöintiä kaupassa. Kuva: Packnews.se.

Ohjelmistotalo NiceLabel on lanseerannut pilvipalvelun, jonka avulla yritykset voivat nopeasti ja digitaalisesti hallita ja muuttaa etikettien tuotantoprosessejaan.

NiceLabel on suosittu etikettien suunnitteluohjelmisto. Uusi Label Cloud -palvelu on ns. SAAS-palvelu ja perustuu yrityksen Label Management -järjestelmään. Uusi palvelu on NiceLabelin mukaan ensimmäinen pilvipalveluna toimiva etikettien suunnittelujärjestelmä. Se käyttää alustana Microsoft Azure -palvelua.

Yrityksen mukaan Label Cloud säästää kustannuksia, kun asiakkaan ei tarvitse investoida it-infraan. Järjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Sen avulla voidaan nopeuttaa prosesseja ja vähentää virheitä.

Asiakas voi järjestelmän avulla hallita keskitetysti etikettien suunnittelua, tuotantodataa ja laadunvalvontaa. Omat toimipaikat, toimittaja ja yhteistyökumppanit saavat tiedot pilvipalvelusta ja voivat tuottaa sen avulla etikettejä paikallisesti. Järjestelmä soveltuu hyvin esimerkiksi elintarvikkeiden etikettien tuotantoon ja paikallisten variaatioiden hallitsemiseen kaupassa.

”Etikettiohjelmien markkina ei ole muuttunut kovin paljoa viimeisen 10 vuoden aikana. Kehitämme nyt markkinaa ottamalla käyttöön Label Cloud-palvelun”, sanoo Ken Moir, VP Marketing, NiceLabel.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-11-22

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC