...
Äidinmaidonkorviketta tiiviissä rasiassa
Sealio on patentoitu kartonkipohjainen pakkausjärjestelmä. Kuva: A&R Carton.

Saksan suurin meijeriyritys valitsi A&R Cartonin pakkauksen äidinmaidonkorvikkeeseen. Valinta perustui tuoteturvallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Saksan suurin meijeriyritys DMK päätti panostaa lisää äidinmaidonkorvikkeeseen investoimalla useita miljoonia Strückhausenin tehtaan uudistamiseen. Uuden tuotantolinjan investoinnin yhteydessä valittiin myHumana-tuotesarjan uusi pakkaus. Valituksi tuli A&R Cartonin Sealio-pakkaus, joka oli voittaja myös tehdyissä kuluttajatesteissä.

Sealio on patentoitu kartonkipohjainen pakkausjärjestelmä. Tiedotteen mukaan uusi pakkaus on helposti avautuva ja yhdellä kädellä käsiteltävä. Annostimen pidike helpottaa korvikkeen annostelua ja minimoi aineen likaantumisen. Tiivis uudelleensuljettava kansi suojaa hyvin tuotetta.

Sealio tarjoaa hyötyjä myös logistiikassa. Pakkaus on selvästi keveämpi ja sen hiilijalanjälki on pienempi kuin vaihtoehtoisten kaasutiiviiden metalli- tai muovipakkausten jalanjälki. Pakkausaihio kuljetaan litistettynä, mikä säästää tilaa.

”Meidän myHumana on aivan uusi pakkaustyyppi. Tämä innovatiivinen pakkaus tekee äidinmaidonkorvikkeen valmistamisesta hygieenisemmän, turvallisemman ja helpomman kuin koskaan aikaisemmin”, sanoo Humanan markkinoinnista globaalisti vastaava Iris Behrens DMK-yrityksestä.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-11-21

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kartonkipakkaukset kestävä kehitys

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC