...
Auraprint tehostaa vyöte-etikettien tuotantoa
Vyöte-etiketti tarjoaa paljon painopintaa ja vähentää samalla pakkausjätettä. Kuva: Auraprint.
Auraprintin uusin investointi, Ravenwood-liimanlevityslaitteisto, on nyt saatu tuotantoon ja hyvään vauhtiin. Kuva: Auraprint.

Auraprint on investoinut Ravenwoodin liimanlevityslaitteistoon, jonka avulla tehdään entistä tehokkaammin kysyttyjä taustapaperittomia vyöte-etikettejä.

Auraprint on tiedotteen mukaan investoinut parin viime vuoden aikana mittavasti uuteen tekniikkaan ja laadun kehittämiseen. Uusin investointi, Ravenwood-liimanlevityslaitteisto, on nyt saatu tuotantoon ja hyvään vauhtiin. Ravenwood-laitteisto mahdollistaa tehokkaan tavan valmistaa ns. C-wrappejä, elintarviketeollisuudessa kovassa kasvussa olevia taustapaperittomia vyöte-etikettejä.

Vyöte-etiketti ulottuu pakkauksen sivujen yli alapintaan ja kiinnittyy pakkaukseen muutamalla liimaraidalla. Pakkauksen sivujen yli ulottuva etiketti antaa lisää painopinta-alaa ja lisää erottuvuutta kaupan hyllyllä. Etiketti on lisäksi helppo irrottaa pakkauksesta, joten etiketin taustapuolta tai pakkauksen pohjaan ulottuvaa osaa voi käyttää esimerkiksi erilaisten reseptien painamiseen tai muihin käyttöohjeisiin.

Materiaalivaihtoina käytössä ovat kartonki ja muovi. Vyöte-etiketit soveltuvat erinomaisesti myös hankalien, ns. skin-pakkausten etiketöintiin.

Yksi merkittävä vyöte-etiketin etu on ympäristöystävällisyys: ei taustapaperia, ei taustapaperin kierrätysongelmaa. Etiketti on rullassa ’pitkä sivu’ edellä, joten rullaan mahtuu enemmän etikettejä, mikä vähentää rullanvaihtoja.

Investoinnin myötä Auraprintillä on yksinoikeus Ravenwood C-wrappien valmistukseen Suomen ja Viron alueella. Kasvunäkymät ensi vuodelle ovat hyvät.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-11-20

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit kestävä kehitys

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC