...
Lidloc-kartonkikuppi sai Red Dot -designpalkinnon
Lidlocin rakenne perustuu kuppirakenteen integroituun lisäosaan, joka taipuu ja lukittuu kupin kanneksi. Kuva: Metsä Board.

Metsä Boardin innovatiivinen kartonkikuppi, "Lidloc", on saanut arvostetun Red Dot -designpalkinnon huipputason luovasta suunnittelusta. 24-jäseninen tuomaristo arvioiyli 8 600 kansainvälistä työtä voittajien valitsemiseksi. Red Dot on yksi maailman suurimmista muotoilukilpailuista.

Lidlocin rakenne perustuu kuppirakenteen integroituun lisäosaan, joka taipuu ja lukittuu kupin kanneksi. Yhtenäinen kartongista tehty rakenne poistaa erillisen muovikannen tarpeen. Kuppi on helppo taitella ja koota, ja sen integroitu, tiivis kansi estää läikkymisen. Kansi voidaan painaa osana muuta kuppia, mikä tuo brändille lisää näkyvyyttä.

Lidloc on tiedotteen mukaan esimerkki Metsä Boardin kehittämistä entistä ympäristöystävällisemmistä ja tehokkaammista pakkauksista, joissa hyödynnetään kevyiden ensikuitukartonkien tarjoamia mahdollisuuksia. Cyril Drouet, Packaging Service Director, Metsä Board sanoo:

"Red Dot -palkinto on yksi maailman tunnetuimmista suunnittelupalkinnoista. Olemme iloisia siitä, että Lidloc sai tämän tunnustuksen, koska uskomme sen tarjoavan ekologisemman vaihtoehdon muovikansille. Aloitamme Lidlocin testaamisen valikoitujen asiakkaiden kanssa tulevina kuukausina ja huolellisen testauksen jälkeen tuomme mallin laajemmalle markkinalle.”

Lidloc-kartonkikuppirakenne on voittanut myös tämän vuoden arvostetun iF-muotoilupalkinnon.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-11-01

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset kestävä kehitys kilpailut tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC