...
Peter Starck Auraprinttiin myyntipäälliköksi
Peter Starck aloitti Auraprintissä myyntipäällikkönä elokuun puolivälissä. Kuva: Auraprint.

Peter Starck aloitti Auraprintissä myyntipäällikkönä elokuun puolivälissä. Hän on 39-vuotias etikettialan ammattilainen ja työskennellyt viimeiset 10 vuotta Paperityö Oy:ssä.

Koulutukseltaan Starck on AMK-insinööri. Tarkempi koulutuslinja oli paperi- ja kartonkituotteiden myynti ja markkinointi. Paperiteollisuuden puolelta löytyy työkokemusta jo opiskeluajoilta UPM Kymmene Oy:n Jämsänkosken paperitehtaalta pituusleikkurilta. Ensimmäiset pidemmät työsuhteet löytyivät Stora Ensolta, mm. Inkeroisten tehtaalta asiakaspalvelukoordinaattorin tehtävistä.

Starckin työnkuvaan kuuluu konsultoiva myynti. Hänen toimipaikkansa on Auraprintin Vantaan konttorilla. Työhön kuuluu paljon asiakastapaamisia ympäri Suomea.

”Mielenkiintoista on ollut nähdä, miten eri tavalla eri painotaloissa tehdään samat asiat. Auraprintillä on tehokkaat, modernit tuotannonohjausjärjestelmät ja asiakasportaalit. Järjestelmien käyttöön ja niiden mahdollistamaan tehostamiseen on riittävästi resursseja, se on hieno asia. Haastetta on siinä, miten pystyttäisiin vastaamaan vielä paremmin asiakkaiden toimitusaikatoiveisiin”, Starck sanoo.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-30

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC