...
Merkinnän integraatio ja valvonta kehittyvät
Hitachin UX-mustesuihkukirjoittimet toimivat nyt NiceLabel-ohjelmistoilla. Kuva: Hitachi.

Merkintälaitteiden integraatio tehtaan järjestelmiin tulee yhä tärkeämmäksi. Myös pilvipalvelujen yleistyminen laitteiden valvonnassa oli esillä Scanpak-messuilla.

Ruotsalainen Allen Coding esitteli Scanpack-messuilla Hitachin ja NiceLabelin kehittämää ratkaisua, jossa suosittuun NiceLabel ohjelmistoon on nyt kehitetty Hitachin UX-mustesuihkukirjoittimien ajurit. Yrityksen tietokannoista voidaan entistä helpommin noutaa tietoja merkintään ja tehdä merkinnän layout.

Ohjelmisto sisältää myös valvontajärjestelmän, jonka avulla voidaan kytkeä useita kirjoittimia samaan verkkoon ja hallintaan. Hitachin PMS -järjestelmä voidaan liittää tehtaan omaan verkkoon, josta voidaan tulostaa esim. tietokantoja ja kirjoittimien tiloja voidaan kontrolloida verkon yli. PMS:llä voidaan kontrolloida myös muun merkkisiä laitteita.

Allen Coding esitteli messuilla myös Hitachin ja Tiflexin uusia merkintälaitteita. Hitachin ja Tiflexin merkintälaitteita edustaa Suomessa Dpi Coding Oy.

Saksalainen Leibinger on viime aikoina lanseerannut monia uusia merkintälaitteita. Messuilla INK Service -yritys esitteli mm. jatkuvan kierron Leibinger JET2neo -mustesuihkumerkkainta, jolla sanottiin olevan alan alhaisimmat kokonaiskustannukset. Suomessa Leibingerin laitteita edustaa Tanreco Oy.

Pilvipalvelut yleistyvät ylläpidossa

Myös pilvipalvelujen merkitys kasvaa merkintäjärjestelmien ylläpidossa. Domino esitteli messuilla ratkaisujaan, jotka mahdollistavat järjestelmien säännöllisen huollon, etädiagnostiikan ja reaaliaikaisen seuraan. Ratkaisuja ovat huoltosopimus SafeGuard ja pilvipalvelu Domino Cloud. Palvelujen avulla minimoidaan tuotannon keskeytyksiä. Dominon merkintälaitteita edustaa Suomessa Klinger Finland Oy.

Myös Linx on ottanut käyttöön pilvipalvelut merkintäjärjestelmien ylläpidossa. Linx Printernetin avulla Linxin 8900-sarjan merkintälaitteiden ohjelmistojen päivitykset voidaan tehdä etänä asiakkaan toivomalla tavalla. Logimark esitteli messuilla tämän sarjan uusia laitteita, jotka voivat tulostaa nopeammin ja joustavammin. Suomessa Linxin järjestelmiä edustaa Cortex Oy.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
merkintäjärjestelmät merkintälaitteet

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC