...
Valion innovaatioille tunnustusta kilpailussa
Maitoproteiinista valmistetut Valio MiFU -suikaleet korvaavat lihaa ruuanlaitossa. Kuva: Valio.

Kolme Valion tuotetta pääsi finaaliin kilpailemaan maailman parhaan ruokainnovaation palkinnosta SIAL-messuilla. Tuotteet valittiin tuhansien hakijoiden joukosta kaikista maailman kolkista.

Maitoproteiinista valmistetut Valio MiFU -suikaleet, laktoositon Valio Eila suolaton voi ja kaurapohjaiset Valio Oddlygood -gurtit pääsivät SIAL Innovation Selection -kategoriaan eli kuluneen vuoden kiinnostavimpien ruokainnovaatioiden joukkoon.

Valio on viime vuosina tuonut markkinoille useita ruokainnovaatiota, mukaan lukien maitoproteiinista tehdyt MiFU - suikaleet ruoanlaittoon sekä kasviperäiset Oddlygood-kauragurtit. Finaaliin pääsi myös yksi Valion perinteisistä kruununjalokivistä: laktoositon voi, jota esimerkiksi ranskalaiset leipomot tapaavat kutsua voin ´Rolls Royceksi´. Pariisin messuilla Valio esitteli näitä tuotteita kansainväliselle yleisölle.

Valion tuotteet pääsivät hienosti finaaliin, mutta tällä kertaa varsinaiset palkintopaikat menivät muille. Kultaa sai kreikkalainen Namaste vesikefiiri -tuote, joka on täysin gluteeniton ja maidoton. Kaikki kilpailussa palkitut tuotteet löytyvät tästä.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus kilpailut

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC