...
Kypäräpakkaus palkittiin fleksopainokilpailussa
Palkittu painotyö on Stora Enson ja Flexolahden yhdessä toteuttama Kemppi Gamma GTH3 – raitisilmahitsauskypärän pakkaus. Kuva: Stora Enso.
Flexo Tech -palkintoa juhlimassa vasemmalta Mikko Heimola, tuotekehityspäällikkö (Stora Enso Packaging, Lahti), Aleksi Koivisto, painaja (Stora Enso Packaging, Lahti), Kai Tornikoski, toimitusjohtaja (Flexolahti Oy) sekä Mika Vilppunen, tuotantoinsinööri (Stora Enso Packaging, Lahti). Kuva: Flexolahti.

Suomalainen pakkausosaaminen on palkittu kansainvälisellä ja arvostetulla Flexo Tech International Print & Innovations Awards palkinnolla. Palkittu painotyö on Stora Enson ja Flexolahden yhdessä toteuttama Kemppi Gamma GTH3 – raitisilmahitsauskypärän pakkaus.

Vaativa painatus osallistui Corrugated post-print (E and F flute) -sarjaan. Voiton arvoa nostaa kilpailun korkean tason lisäksi se, että kyseessä on ainoa voitto Pohjoismaihin tämän vuoden kilpailussa.

Tuomaristo kiitteli erinomaista kohdistustarkkuutta poikkeuksellisen isokokoisessa työssä, repron korkeata laatua sekä painatuksen värinhallintaa kaikilla osa-alueilla.

”Työ on näyttävyydestään huolimatta toteutettu nelivärisarjalla ilman PMS-värejä, hyödyntäen Flexolahden Flat Top Dot -teknologiaa ja uusimpia HD-rastereita. Tehosteena käytettiin Stora Enson haptista erikoislakkaa. Painotyössä on paljon tummaa kompaktipintaa, mutta vastapainona vaaleaa pintaa häiveineen. Tämä vaatii teknisessä mielessä pienen rasteripisteen hallintaa, mutta myös hyvää värinsiirtoa, jotta tummat alueet eivät jää reikäisiksi. Pienehköt negatekstit taas asettavat painajan ammattitaidon, sekä laattaprosessin tarkkuudelle omat vaatimuksensa”, kertoo reprotyön tehnyt Juha Vilen Flexolahdelta.

Flexolahti on osallistunut kilpailuun kaiken kaikkiaan kuudella työllä, ja viisi kertaa se on voittanut sarjansa ensimmäisen palkinnon.

”Korkea laatu on tulos pitkäjänteisestä kehitystyöstä, jota ajaa eteenpäin halu auttaa asiakkaita tekemään maailman parhaita pakkauksia”, sanoo Flexolahden toimitusjohtaja Kai Tornikoski.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-25

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset fleksopainotyöt kilpailut

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC