...
Foodwestille uusi ruokatehdas Seinäjoelle
Foodwest on auttanut Juustoporttia kehitystyössä. Viimeisin Juustoportin kehittämä tuoteperhe on jogurttisarja Hyvin. Kuva: Foodwest.

 

Foodwest investoi reilut neljä miljoonaa euroa uuteen toimitilaa ja koetehtaaseen Seinäjoella. Uusi tehdas on tarkoitus ottaa käyttöön lokakuussa.

Foodwest Oy on elintarvikkeiden kehittäjä ja sopimusvalmistaja. Yrityksen tehtaalla pääsevät pienetkin valmistajat testaamaan tuotteiden valmistamista ja pakkaamista. Tehtaalla valmistetaan pääasiassa erilaisia nestemäisiä tuotteita. Tehtaalla voidaan valmistaa myös luomutuotteita ja alkoholituotteita.

Toimitusjohtaja Karri Kunnas kertoo, että uuden toimitilan rakentaminen on ehdoton edellytys uudelle kasvulle. Viime vuosien aikana Foodwestin yhteistyökumppaneiksi on tullut lukuisia mielenkiintoisia toimijoita, joista viimeisin on S-ryhmä. Meneillään on ”Suomalaisen Menestysreseptin” metsästys, joka saa aikaan lisää vipinää Foodwestissa.

”On uskallettava ottaa rohkeita harppauksia silloin, kun on oikea aika. Määrätietoisella työllä ja rohkeilla avauksilla on mahdollista kasvattaa osaamisen pääomaa ruokabisneksessä, jossa suomalainen osaaminen kiinnostaa myös kansainvälisiä toimijoita”, Kunnas toteaa.

”Tavoitteemme on kehittää Ruokaprovinssia eteenpäin ja nostaa alue elintarvikekeskustelun keskipisteeksi”, selittää Kunnas hankkeen merkitystä alueelle.

Rakennusprojekti on valmis syyskuussa 2019, ja muutto uusiin noin 1 700 neliön toimitiloihin tapahtuu kuukautta myöhemmin lokakuussa.

Foodwestin liikevaihto oli lähes 2 miljoonaa euroa vuonna 2017. Vakituisessa työsuhteessa on noin 30 henkilöä.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-24

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC