...
Primula tähtää vientiin luomusämpylöillä
Bredi on Primulan uusi luomupaahtosämpylä paperipakkauksessa. Kuva: Pyroll.

Primula tähtää vientiin uusilla luomupaahtosämpylöillä. Ne on pakattu muovittomaan ja biohajoavaan, Pyrollin kehittämään paperipussiin.

Bredi on Primulan uusi luomupaahtosämpylä. Sitä on tarjolla kolmea erilaista; kaurainen, rukiinen sekä näiden yhdistelmä. Luomuiselle Bredille haluttiin Primulassa sen imagoa tukeva pakkausmateriaali. Kuin tilauksesta Pyroll Ypäjän yksikössä oltiin juuri sopivaan aikaan kehittämässä muovitonta, biohajoavaa ja kuumasaumautuvaa paperiratakalvoa.

Bredin pakkausharjoitukset uudella materiaalilla sujuivat kiitettävästi. Paperiratakalvo toimi hyvin pakkauskoneessa, mikä oli alun perin rakennettu muoviradoille. Materiaali myös saumautui onnistuneesti.

Bredin pakkausdesignissa haluttiin tuoda esille paitsi luomua myös itse pakkausta. Ympäristöystävällinen pakkausmateriaali toimii yhtenä myyntiargumenttina. Pakkauksessa on kuusi tuorepakastettua sämpylää. Luonto kiittää, kun pakkauksesta voi ottaa vain sen verran, kuin kerralla tarvitsee.

Primulan kehityspäällikkö Laura Flander on innoissaan uudesta materiaalista. Flanderin mielestä kyseessä on todella upea materiaali, mitä kaikki tulevat haluamaan. Primulassa on oltu uutuusmateriaaliin tyytyväisiä. Paperiratakalvon ansiosta tuote säilyy hyvin pakkasessa, pysyy tuoreena, eikä kuivu. Tuotteen iskulause onkin More taste, no waste!


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-22

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kestävä kehitys pakkauspaperit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC