...
Sirupaperi yhdistää verkon ja pakkauksen
Sirupaperia saa paperina ja etiketteinä. Kuva: Arjowiggins.

Arjowigginsin uusi sirupaperi yhdistää printin ja verkon monikanavaiseksi viestintäratkaisuksi. PowerCoat Alivessa paperissa tai etiketissä on NFC-siru, jonka avulla saadaan älypuhelimella helposti yhteys halutulle verkkosivulle.

Paperissa tai etiketissä olevan NFC-sirun välityksellä saadaan painettuun viestintään lisäulottuvuutta siruun yhdistetyn nettisivun, videon tms. välityksellä. Tämä kokonaisuus tarjoaa monipuolisia käyttökohteita kutsuista, lipuista ja kampanjoista pakkauksiin ja käyntikortteihin saakka.

PowerCoat Alive -ratkaisua on helppo ja nopea käyttää. Paperien ja etikettien mukana tulee koodi, joka syötetään palvelun verkkosivulle ja linkitetään esim. halutulle sivustolle. Painetun viestin saaja asettaa puhelimensa painotuotteessa merkityn NFC-sirun päälle ja saa sitä kautta ajanmukaista tietoa heti käyttöönsä. Viestin antaja voi puolestaan halutessaan seurata statistiikkaa palvelun kautta.

– NFC-sirun käyttö papereissa ei ole uusi ilmiö, mutta tämä Arjowigginsin luoma toiminnallinen kokonaisuus on se juttu, joka tekee PowerCoat Alive -viestintäratkaisusta ainutlaatuisen, toteaa Antaliksessa Suomen ja Baltian alueella toimiva Digital Print Market Manager Sami Eskelinen.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-19

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
älypakkaukset etiketit pakkauspaperit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC