...
Mesmec vahvistaa otettaan elintarviketeollisuudesta
JTJ-Sales toimittaa laitteita elintarviketeollisuudelle. Kuva: JTJ-Sales.

Laitetoimittaja Mesmec laajensi elintarviketeollisuuden laitevalikoimaansa, kun konserniin liitettiin maahantuontiyritys JTJ-Sales Oy:n liiketoiminta.

JTJ-Sales Oy on vuonna 1994 perustettu valtakunnallisesti toimiva maahantuontiyritys. Yrityksellä on tiedotteen mukaan vankka asiantuntemus koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden toimittamisesta teurastamo-, lihanjalostus-, valmisruoka- ja kalanjalostusteollisuuteen sekä vihannesten käsittelyyn.

Liiketoimintakauppa on Mesmec-konsernin kasvustrategian mukainen. Tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisempia palveluja ja tuotteita kotimaan elintarviketeollisuudelle sekä kehittää JTJ-Sales Oy:n vahvojen tavaramerkkien teknistä tukea ja huoltotoimintoja. JTJ-Sales Oy:n osaaminen ja tuotevalikoima tuo myös synergiaetuja Mesmecin liiketoimintaan.

Mesmec Oy jatkaa ydinliiketoimintaansa elintarvike- ja prosessiteollisuuden raaka-aineiden käsittelyjärjestelmien kokonaisratkaisutoimittajana. Yrityksen oma laitevälitystoiminta jatkaa ennallaan.

JTJ-Salesin liiketoiminnan osti Sijoitusyhtiö Oy WMA Invest Ab, joka omistaa Mesmecin. WMA:n omistavat pääomasijoitusyhtiö Wedeco sekä Mesmecin toimiva johto.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-18

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuuden koneet ja laitteet yrityskaupat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC