...
Smurfit Kappa Pirkan Pakkaus Printcenterille
Kuvassa vasemmalta Tom-Peter Helenius (Smurfit Kappa Pirkan Pakkaus), Tero Luoma (Printcenter), Juha Heljakka (Brand ID) ja Niklas Grufstedt (Smurfit Kappa). Kuva: Brand ID.

 

Smurfit Kappa Pirkan Pakkaus siirtyi takaisin kotimaiseen omistukseen. Yrityksen osti Printcenter Oy, joka kuuluu Brand ID -ryhmään.

Brand ID -ryhmä vahvistaa asemaansa myymälämarkkinoinnin toteuttajana yritysjärjestelyjen avulla. Ryhmään liitetään Printcenter-yritys, joka on puolestaan ostanut Smurfit Kappa Pirkan Pakkaus Oy:n osakkeet.

Smurfit Kappa -konserni on globaali aaltopahvi- ja pakkausalan yritys, joka toimii 35 maassa ja 355 eri toimipaikassa. Smurfit Kappa Pirkan Pakkaus Oy:n tehdas ja toiminnot sijaitsevat Pirkkalassa. Tehdas suunnittelee ja valmistaa aaltopahvipakkauksia ja -myyntitelineitä.

Smurfit Kappa toimii Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Suomessa sen markkinaosuus on jäänyt melko pieneksi. Yhdessä Printcenterillä ja Pirkan Pakkauksella on tiedotteen mukaan kuitenkin merkittävä yli 25 prosentin markkinaosuus päätuotteissaan aaltopahvisissa myyntitelineissä.

”Meillä on ollut todella vahva tuloksellinen vuosi ja nyt kehittämisen vauhti vain kiihtyy. Kilpailuetumme ja palvelumme vahvistuvat tämän kaupan myötä edelleen ja nyt voimme tarjota todella monipuolisia pakkausratkaisuja kaikille asiakkaillemme”, perustelee yrityskauppaa Printcenterin toimitusjohtaja Tero Luoma.

Jyväskylässä toimiva Printcenter Oy suunnittelee ja valmistaa monipuolisesti myymälämarkkinointimateriaaleja.

”Pitkä kokemus ja osaaminen myymälämarkkinoinnissa on ammattitaitomme perusta auttaessamme asiakasta näkymään ja myymään paremmin, käytettävyys ja kierrätettävyys samalla huomioiden. Yrityskaupan myötä molemmat yritykset saavat huomattavia synergiaetuja, jotka hyödyttävät asiakkaita laajemman ja monipuolisemman tuote- ja palveluvalikoiman myötä”, Luoma sanoo.

Printcenterin omistus vaihtui

Yrityskaupan yhteydessä toteutetaan omistajanvaihdos Printcenterissä. Molemmat yritykset siirtyvät osaksi Brand ID -ryhmää. Printcenterin toimiva johto siirtyy samalla omistajaksi. Brand ID Oy on porilainen perheyhtiö, joka valmistaa teollisuuden merkintätuotteita ja visuaalisia brändäämisen sekä myymälämarkkinoinnin kokonaisratkaisuja.

”Meillä on vankka asiakaspohja niin teollisuusyrityksissä kuin brändeissäkin. Printcenterin ja Pirkan Pakkauksen myötä tarjontamme laajenee ja palvelee erinomaisesti nykyisten sekä tulevien asiakkaidemme tarpeita. Kokemuksesta voin sanoa, että avain kasvuun ja menestykseen on tulevaisuudessakin osaavassa ja sitoutuneessa henkilökunnassamme”, toteaa Brand ID:n toimitusjohtaja Juha Heljakka.

Brand ID -ryhmä työllistää yrityskaupan jälkeen noin 120 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa. Brand ID -ryhmän päätoimipaikka on Porissa. Muita toimipaikkoja ovat Helsinki, Tampere, Pirkkala ja Jyväskylä.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-11

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset myymälämarkkinointi yrityskaupat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC