...
Orkla uudisti perunalastujen pakkaukset varovasti
Taffel Kartanon kuvamaailmassa on tapahtunut sukupolvenvaihdos. Kuva: Orkla.

Orkla on tehnyt pakkausuudistuksen Taffel Kartanon perunalastutuotesarjalle. Pussien kuvamaailmaa on uudistettu, mutta tuotteen alkuperäinen henki on säilytetty.

Vuodesta 1995 markkinoilla ollut Taffel Kartanon perunalastutuotesarja on saanut uudet pakkaukset ja uudet pussit löytyvät jo kaupoista. Marraskuussa hyllyille tulee myös uutuusmaku Inkivääri.

”Uudessa pakkausdesignissa säilyy Kartanon perunalastujen alkuperäinen henki, mutta modernilla twistillä. Kuvamaailman maatilalla on tapahtunut sukupolvenvaihdos. Itse tuote kuitenkin on sama laadukas ja kotimainen Kartanon perunalastu”, sanoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Kartanon perunalastujen pakkaus on säilynyt lähes ennallaan vuodesta 1995 lähtien.  Ilmettä on haluttu uudistaa niin, että klassikko edelleen tuntuu kuluttajille tutulta. Uuden pakkausdesignin takana ovat mainostoimisto Sherpa ja kuvittaja Ossi Hiekkala.

Pakkausuudistuksen yhteydessä Orkla Suomi on myös saanut kyselyitä, jos myös reseptiä on muutettu. Reseptit ovat kuitenkin ennallaan ja perunalastut valmistetaan edelleen kotimaisesta perunasta, jotka on poimittu suomalaisen saariston viljavasta mullasta.

Pakkauksessa on myös uusi biokaasulogo. Se kertoo siitä, että Kartanon perunalastut valmistetaan tehtaan oman biokaasulaitoksessa tuotetulla energialla.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-09

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC