...
Huhtamäki tehostaa keskittämällä tuotantoaan
Huhtamäki on lanseerannut Britanniassa kierrätettäviä kertakäyttökuppeja, jotka kertovat QR-koodin avulla, mistä löytyy kupin lähin kierrätyspiste. Kuva: Huhtamäki.

Huhtamäki tehostaa toimintoja ja parantaa kannattavuutta. Yritys aikoo sulkea kilpailukyvyttömiä tuotantolinjoja ja investoida automaatioon.

Huhtamäki on tiedotteen mukaan kolmen viimeisen vuoden aikana tehnyt merkittäviä investointeja ja saavuttanut sekä hyvää kasvua että tunnustusta asiakkailtaan. Toimitusjohtaja Jukka Moisio kommentoi kuitenkin yhtiön puolivuosikatsauksessa, että yhtiön viimeisen kuuden kuukauden aikana saavuttama taloudellinen tulos oli alle sen pitkän tähtäimen tavoitteiden. Moision mukaan yhtiö tulee tekemään lisää toimenpiteitä kannattavuuden parantamiseksi.

Huhtamäki suunnittelee nyt sulkevansa ja kirjaavansa alas kilpailukyvyttömiä tuotantolinjoja. Lisäksi yhtiö aikoo nopeuttaa tuottavuuden parantamiseen tähtääviä toimenpiteitään investoimalla lisää automaatioon. Yhtiö arvioi alaskirjausten ja muiden toimenpiteiden yhteisvaikutuksen olevan noin miinus 30 milj. euroa.  Suunniteltujen toimenpiteiden avulla arvioidaan saavutettavan vuositasolla noin 15–18 milj. euron hyöty vuodesta 2020 alkaen.

"Tavoittelemme näillä toimenpiteillä parempaa tuottavuutta ja tehokkuutta ja varmistamme, että olemme hyvissä asemissa jatkaaksemme kannattavan kasvun strategiamme toteuttamista", Moisio sanoo.

"Ruuan ja juomien pakkaaminen tarjoaa jatkossakin hyviä kasvumahdollisuuksia."


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC