...
Lämpömuovauspakkaus joka sopii kierrätykseen
FlexiClose(re) -pakkaus on valmistettu polyolefiinipohjaisesta yhden materiaalin kalvosta. Kuva: German Packaging Award.
Seepje-pesuainepakkauksen pullon materiaalista 97 % on kierrätettyä HDPE-muovia. Kuva: German Packaging Award.

Schur Flexibles on kehittänyt yhdestä materiaalista tehdyn muovipakkauksen, joka sopii lämpömuovaukseen. Palkittu pakkaus on täysin kierrätettävä.

Schurin uusi FlexiClose(re) -innovaatio sai kultaa arvostetussa German Packaging Award 2018 -kilpailussa. Palkintolautakunta näkee pakkauksen olevan tärkeä askel kestävän kehityksen mukaisessa kierrätyksessä samalla kun pakkaus suojaa erinomaisesti tuotetta ja on kuluttajaystävällinen.

Lämpömuovatuissa joustopakkauksissa käytetään usein kierrätykseen soveltumattomia monikalvomateriaaleja. FlexiClose(re) on sen sijaan valmistettu polyolefiinipohjaisesta yhden materiaalin kalvosta, joka soveltuu hyvin kierrätykseen. Pakkauksessa ei ole tingitty tärkeistä ominaisuuksista kuten läpinäkyvyydestä, vahvuudesta, suojauksesta ja sulkemisen vahvuudesta. Erityisen tuotantoprosessin ansiosta myös kannen repeytyvyys on saatu minimoitua.

Pakkauskilpailussa jaettiin kaikkiaan 40 palkintoa. Toinen kultaa saanut erityisen innovatiivinen pakkaus oli Hordijk verpakkingen-yrityksen Seepje-pesuainepakkaus. Pakkaus muistuttaa muodoltaan saippuapalaa ja sen etiketti ja pullo ovat helposti erotettavissa toisistaan kierrätystä varten. Pullon materiaalista 97 % on kierrätettyä HDPE-muovia.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-02

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
joustopakkaukset kierrätys kilpailut muovipakkaukset muovipullot

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC