...
Suosittu kartonkikilpailu järjestetään Suomessakin
Viime vuosina lähes 200 000 oppilasta ja esikoululaista ovat osallistuneet Kartonkikilpailuun Ruotsissa. Kuvat: Tetra Pak.

Ruotsissa hyvin suosittu kartonkien keräyskilpailu on tullut Suomeenkin. Kartonkikilpailu 2018 järjestetään kouluissa Tetra Pakin ja WWF:n yhteistyöllä.

Viime vuosina lähes 200 000 oppilasta ja esikoululaista ovat osallistuneet Kartonkikilpailuun Ruotsissa. Lapset ovat yhdessä edesauttaneet kierrättämisen lisäämistä, ja nyt Ruotsissa kierrätetäänkin jo kolmasosa kaikista maito- ja mehutölkeistä. Tämä on hyvä, mutta ruotsalaiset aikovat vielä parantaa tulosta. Nyt Kartonkikilpailu järjestetään myös Suomessa ja katsotaan, mihin lopputulokseen täällä päästään.

Kilpailu järjestetään 16. elokuuta 2018 – 8. helmikuuta 2019 välisenä aikana. Kartonkikilpailu koostuu neljästä osasta. Kaikki luokat jotka suorittavat kilpailutehtävät kokonaisuudessaan osallistuvat arvontaan, jossa jaetaan palkintoja Tetra Pakilta ja WWF:ltä. Lisäksi luokilla on mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja jokaisen erillisen tehtäväosion kohdalla.

Tetra Pak lahjoittaa 10 senttiä WWF:n luonnonsuojelutyöhön jokaista Kartonkikilpailuun ilmoittautunutta lasta kohden. Lahjoitussumma jakautuu lumileopardin, saimaannorpan ja jääkarhun suojelutyöhön oppilaiden aloitustehtävässä antamien äänten perusteella. Kartonkikilpailun etusivulla löytyy ajankohtaista tietoa siitä, minkä verran rahaa kukin lahjoituskohde on kerännyt.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-10-01

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kierrätys kilpailut nestekartonkipakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC