...
RKW käyttää EGP-tekniikkaa painatuksessa
RKW Finland on erikoistunut teollisuuden muovisiin joustopakkauksiin. Kuva: RKW.

Pakkauskalvojen valmistaja RKW Finland on ottanut laajennetun väriskaalan painatuksen EGP:n onnistuneesti käyttöön yhteistyössä Marvacon ja Siegwerk Finlandin kanssa.

RKW Finland Oy:lle luovutettiin syyskuussa EGP-kumppanuussertifikaatti. Sertifikaatti myönnettiin tunnustuksena vihreämmän ja joustavamman fleksopainatusprosessin onnistuneesta implementoinnista. Tunnuksen myönsi EGP-teknologian (Expanded Gamut Printing) edelläkävijä Marvaco Oy. Sertifikaatti todentaa EGP-pakkauspainatuksen toimivuuden tuotantoerästä toiseen.

Marvacon ja amerikkalaisen CSW:n yhteistyössä toteuttama laajennetun väriavaruuden käyttöönotto pakkauspainatuksissa on edennyt painojen kumppanuussertifiointeihin. Painojen EGP-tekniikan käytettävyys testataan ja arvioidaan toteutettujen tuotantotöiden perusteella eri pakkauksissa. Suorituskykyinen painatusprosessi tuo tiedotteen mukaan brändinomistajille mahdollisuuden laadun kohottamiseen ja ympäristöystävällisempään pakkaustoteutukseen.

EGP-tekniikan väriskaala mahdollistaa laadukkaan, tehokkaan ja ympäristöystävällisen painatuksen, ilman manuaalisesti sekoitettuja värejä. Ennustettavat ja tarkat brändivärit toteutetaan digitaalisen värinsekoituksen avulla. Väriavaruutta rikastetaan vakioiduilla lisäväreillä, kuten Orange, Green ja Violet, jolloin värisävyjen määrä yli kaksinkertaistuu Pantone+ -värisarjaan verrattuna ja myös kirkkaat sävyt toteutuvat puhtaasti. CMYK -menetelmällä aiemmin poisrajoittuneet brändivärit saadaan toteutettua EGP:n digitaalisen värinmuodostuksen kautta entistä kattavammin, hallitummin ja tarkemmin, tuotantoerästä toiseen.

RKW Finland on erikoistunut teollisuuden muovisiin joustopakkauksiin. Tuotevalikoimaan kuuluu muovisäkit, erilaiset pakkauskalvot ja päällystetyt tuotteet, kuten aluskatteet. Vuodesta 2001 RKW Finland on ollut osa saksalaista RKW-ryhmää, joka on yksi Euroopan johtavista korkealaatuisten polyeteenikalvojen valmistajista.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-09-28

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
fleksopainotyöt joustopakkaukset pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC