Atria lisää siipikarjan tuotantokapasiteettia
Atrian broilerituotteita. Kuva: Atria.

Atria Suomi vastaa siipikarjatuotteiden kysynnän kasvuun investoimalla Nurmon ja Sahalahden tuotantolaitoksiin yhteensä 3,4 miljoonaa euroa.

Sekä Nurmossa että Sahalahdella lisätään broilereiden leikkuukapasiteettia. Uusien teknisten ratkaisujen avulla parannetaan myös suomalaisen kananlihan vientimahdollisuuksia. Hankkeet toteutetaan suunnitelman mukaisesti vuoden 2018 lopulla ja kevään 2019 aikana toukokuun loppuun mennessä. Uudet tuotantolinjat otetaan käyttöön vaiheittain kevään aikana.

”Siipikarjatuotteiden ja siipikarjapohjaisten valmisteiden kysyntä on vahvassa kasvussa. Kulutus on kasvanut viimeisten vuosien aikana tasaisesti, noin 3 prosentin vuosivauhdilla. Uskomme kotimaisen antibioottivapaan kananlihan kysynnän lisääntyvän jatkossakin”, kertoo Atria Suomen siipikarjaliiketoiminnan johtaja Matti Perälä.

”Kysyntä on kasvanut tasaisesti kaikissa kanatuotteissa, erityisesti luuttomien tuotteiden kysyntä on viime vuosina lähtenyt nousuun. Uusilla investoinneilla lisätään luuttomien tuotteiden valmistuskapasiteettia”, Perälä jatkaa.

Uudet tuotantolinjat mahdollistavat tilakohtaisen jäljitettävyyden laajentamisen kaikkiin kanatuotteisiin. Työergonomiaan ja työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota uusissa tuotantolinjoissa.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-09-21

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC