...
Efektejä ja laitteita KTA:n pakkauspäivillä
MGI JetVarnish 3D -painokoneella voi toteuttaa kohopainoefektejä pakkauksiin. Kuva: MGI.

Erikoistehosteita halutaan yhä enemmän pakkauksiin. KTA esittelee pakkauspäivillään laajasti, miten niitä voi tehokkaasti suunnitella ja toteuttaa ohjelmistoilla sekä laitteilla.

KTA-Yhtiöt Oy ja Cortex Oy esittelevät uusimmat teknologiat ja ohjelmistot pakkaus- ja logistiikka-alan ammattilaisille Tuusulan KTA Worldissa 20.–21.09.2018. Kysymyksessä on yritysten uusi esittelytila, jossa on laajasti esillä rahaa tuottavia ratkaisuja pakkausten tekemiseen.

KTA edustaa Suomessa Esko-ohjelmistoja, joiden avulla pakkauksia ja niiden efektejä suunnitellaan ja toteutetaan ympäri maailmaa. Esillä ovat pakkaussuunnitteluohjelmisto ArtiosCad ja pakkauksen virtualisointiohjelmisto Studio. Cape Pack -tuotteella suunnitellaan pakkauksen optimaalinen lavaus.

Laitteista esillä on mm. MGI JetVarnish 3D, digitaalinen efektipainokone, jossa on mm. foilaus ja 3D-kohdelakkaus. Eskon Kongsberg on tasoleikkuri pakkausmateriaalien ja fleksolaattojen leikkaamiseen. Fujifilm Acuity on LED UV taso- ja rullatulostin mokuppien tekemiseen suoraan pakkausmateriaaleille. Epson SureColor SC 80600 on 10 värinen rullatulostin, joka toistaa 98 % Pantone-sävyistä ja tulostaa metallia sekä valkoista.

Yritykset esittelevät myös muita pakkausten tekemiseen soveltuvia tulostimia ja painokoneita sekä pakkausmateriaaleja ja laitteita. Esimerkiksi pienimuotoiseen etikettien tekoon ovat tarjolla Astro ja Primera värietikettitulostimet.


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-09-12

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC