...
Levitehyllyn uutuus kehitettiin Suomessa
Uutuustuotteen pakkaus poikkeaa tavanomaisesta levitehyllyssä. Kuva: Bunge.
Uutuustuotteen kehittäjät Bunge Euroopan levitepuolen innovaatiojohtaja Eija Piispa, Bunge Finlandin markkinointijohtaja Anri Saarinen ja toimitusjohtaja Antero Lehtonen. Kuva: Bunge.

Bunge Finland on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen siemeniä sisältävän levitteen. Tuote valmistetaan Bungen Raision tehtaalla, ja siitä odotetaan vientimenestystä.

Uusi Keiju Paahdetut siemenet -levite valmistetaan Bungen Raision tehtaalla, josta sitä viedään muihin Euroopan maihin. Tuotteessa yhdistyvät terveelliset paahdetut siemenet ja rypsiöljy. Kansainvälisen tuotekehitysprojektin päävastuu oli Suomessa.

– Tuote on tuotu markkinoille Puolassa ja Unkarissa jo toukokuussa, ja myynti on lähtenyt hyvin liikkeelle. Mikäli odotuksemme toteutuvat, uutuuden viennin osuus tulee olemaan jopa 80–90 prosenttia koko tuotantovolyymistä, kertoo Bunge Finlandin toimitusjohtaja Antero Lehtonen.

Uutuuslevitteen tuotekehitysprojekti aloitettiin jo vuonna 2014. Tavoitteena on ollut uudistaa levitetuoteryhmää. Myös tuotteen pakkaus poikkeaa tavanomaisesta levitehyllyssä.

– Hyllyyn ilmestyy kyllä uusia tuotteita, mutta kaikki vaikuttavat hyvin samanlaisilta. Halusimme tehdä levitteestä pääasian, ei pelkkää leivänkostuketta, kertoo Bunge Finlandin markkinointijohtaja Anri Saarinen.

Monien vaiheiden, kuluttajatestien ja tuotantoprosessiin liittyvien haasteiden jälkeen tuote saatiin markkinoille juuri ennen kesää. Suomessa tuote on tullut kauppojen hyllyille syyskuun alussa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-09-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC