...
Tresulta fleksopainokone paperille ja kartongille
Tresun Flexo Innovator painaa paperille ja kartongille. Kuvat: Tresu.

Tanskalainen painokonevalmistaja Tresu on kehittänyt monipuolisen Flexo Innovator -painokoneen, joka painaa ja viimeistelee paperille, taivekartongille, laminaateille ja metallimateriaaleille.

Tiedotteen mukaan uusi kone on täydellinen painokone ja inline-päällystyslaite korkeatasoisten pakkausten tuottamiseen. Kone yhdistää korkean laadun, nopean painamisen ja töiden vaihdon ergonomiseen muotoiluun ja ympäristöystävällisyyteen.

Painoradan leveys on 670 tai 1700 millimetriä. Väreinä voidaan käyttää vesipohjaisia, liuotin- ja UV-värejä. Painaminen voidaan tehdä kaksipuolisesti ja samalla linjalla voidaan käyttää viimeistelyyn syväpainoa, mustesuihkua ja kylmäfoliointia. Koneen nopeus on parhaimmillaan 800 metriä minuutissa.

Uusi kone esitellään FachPack-messuilla Saksassa 25.–27.9. Tresu Group esittelee messuilla myös viimeistelyratkaisujaan digitaaliseen pakkauspainamiseen. Niillä voidaan heti painamisen jälkeen tehdä painoarkille päällystystä ja metalliefektejä. Ratkaisut ovat saatavilla Xerox iGen ja HP Indigo 30000 digipainokoneisiin.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-08-23

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
fleksopainotyöt kartonkipakkaukset pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC