...
Smurfit Kappa panostaa digipainamiseen
HP:n Scitex-järjestelmä aaltopahvin painatukseen. Kuva: HP.

Pakkausjätti Smurfit Kappa tekee suuria panostuksia aaltopahvin digipainamiseen. Yritys on hankkinut kahdeksan HP Scitex -painokonetta Euroopan tehtailleen. Uusilla tasotulostuslaitteilla voidaan tulostaa näyttäviä display-pakkauksia ja promootiotuotteita.

Uudet laitteet ovat HP Scitex 11000, HP Scitex 15500 ja HP Scitex 17000 -tasotulostimia. Niitä on otettu käyttöön Belgiassa,Tanskassa, Ranskassa, Irlannissa, Puolassa ja Britanniassa. Lisää koneita on tulossa Britanniaan ja Hollantiin. Huhtikuussa yritys otti käyttöön ensimmäisenä Euroopassa HP:n single pass -digipainokoneen Itävallassa.

”Alalla on nyt yksimielisyys siitä, että aaltopahvin painatus on valmis digitaalisaatioon. Käytämme HP:n digitaalisia sovelluksia useilla tehtaillamme tarjotaksemme innovatiivisia ja markkinoiden johtavia ratkaisuja asiakkaillemme”, sanoo Edwin Goffard, Chief Operating Officer, Corrugated and Converting, Smurfit Kappa Group Europe.

Uusilla laitteilla voidaan tulostaa näyttäviä display-pakkauksia ja promootiotuotteita, tiedote kertoo. Niillä voidaan myös painaa lyhyitä tuotantosarjoja brändien vaatimien nopeiden toimitusaikojen mukaisesti.

Smurfit Kappa on käyttänyt digipainamista menestyksellisesti mm. ShelfSmart-palvelun kautta tarjottavissa hyllyvalmiissa pakkauksissa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-08-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset digitaalipainatus pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC