...
Uusi juomapakkaus säästää ympäristöä
NWB:n hanapakkaus korvaa muovia ja säästää kustannuksia PET-pulloon verrattuna.

Suomalainen start-up -yritys NWB Finland Oy on lanseerannut innovatiivisen Bag-in-Box -pakkauksen nesteille. Pakkauksen muotoilu rikkoo totuttuja rajoja, mikä säästää ympäristöä.

NWB Finland Oy:n uusi konsepti on tiedotteen mukaan kierrätettävä, käyttäjäystävällinen ja logistisesti tehokas. Se soveltuu kaikille nesteille kuten vesille, viinille, mehuille, maidolle ja oliiviöljylle.

Uudenlaisen, yksilöllisen muotoilun ansioista pakkausratkaisu näyttää houkuttelevalta niin baarissa, toimisto- ja kokoustiloissa, tapahtumissa kuin keittiön pöydällä. Pakkaus sopii hyvin jääkaappiin ja säilyttää nesteet kylminä pidempään.

Pakkaus rakentuu Bag-in-Box -periaatteen mukaisesti ja siinä on kolme osaa: nesteiden säilytykseen joustava pussi, kätevä hana ja aaltopahvista valmistettu kuoripakkaus. Aaltopahvipakkaus suojelee tuotetta suoralta auringonvalolta, ja tyhjänä litteäksi menevän pakkauksen vuoksi jätteiden kuljetusmäärä on jopa 90 % pienempi verrattuna muovipullojen kuljettamiseen.

DS Smith on ratkaisussa ollut NWB Finland Oy:n kokonaisvaltainen kumppani. Sen Packaging -liiketoimintaryhmä vastasi aaltopahvipakkauksen toteuttamisesta. Rapak, osana Plastics -liiketoimintaryhmää, vastasi sisäpussin ja hanan toimittamisesta. Laadukas kokonaisuus varmistaa, että tuote on kosketuksissa ilman kanssa vain minimaalisesti myös avaamisensa jälkeen.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-08-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
juomapakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC