...
Joustopakkauksiin uusi maailmanjätti
Amcor on  kehittänyt kahvipakkauksiin innovatiivisen Vento-laminaatin, jonka avulla happi poistuu pakkauksesta entistä helpommin. Kuva: Amcor.

Amcor ja Bemis ovat sopineet yhdistymisestä, joka luo maailman suurimman joustopakkausten tekijän. Uuden Amcorin liikevaihto on noin 13 miljardia USA:n dollaria.

Fuusio toteutetaan siten, että Amcor ostaa Bemiksen kaikki osakkeet. Uudella Amcorilla on eri puolilla maailmaa noin 250 tuotantolaitosta ja 50 000 työtekijää. Yritys olisi johtava joustopakkausten tekijä ja tiedotteen mukaan maailman johtava kuluttajapakkausten tuottaja.

Bemis on yhdysvaltalainen yritys, ja Amcorin kotipaikka on Australia. Uusi yritys näkee kasvumahdollisuuksia erityisesti Amerikan mantereiden joustopakkausmarkkinoilla. Kasvumarkkinoita ovat globaalisti myös proteiinien ja terveydenhuollon tuotteiden pakkaukset sekä innovatiiviset suojakalvot ja kääreet.

Uusi yritys sitoutuu vahvasti kestävän kehityksen edistämiseen. Amcor on asettanut tavoitteeksi täysin kierrätettävien tai uudelleen käytettävien pakkaustuotteiden kehittämisen vuoteen 2025 mennessä.

Suomessa toimii Bemis Valkeakoski Oy, joka valmistaa kalvoja, laminaatteja ja valmiita joustopakkauksia.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-08-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
joustopakkaukset yrityskaupat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC