...
Laitilan Munavoille Eurooppa-patentti
Laitilan munavoipakkauksia. Kuvat: Munax.

Munax Oy on saanut Laitilan Kanatarhan Munavoille Euroopan laajuisen patentin. Se helpottaa tuotteen myyntiä vientimarkkinoillakin.

Munax Oy on tiedotteen mukaan Suomen ainoa kananmunatalo, joka on tuotekehittänyt ja jalostanut kananmunaa näin pitkälle ja toimittaa tuotteitaan niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoille.

”Patentin myöntäminen Munaxille on merkityksellinen asia. Vain harva suomalainen elintarviketalo on saanut patentin. Sen myöntäminen edistää myös vientimarkkinoita, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka.

Laitilan Kanatarhan Munavoi on myynnissä S- ja K-ryhmän ruokakaupoissa. Heti valmis Laitilan Kanatarhan Munavoi sisältää suomalaisia raaka-aineita; kananmunaa ja laktoositonta voita. Tuote on täysin säilöntäaineeton. Munavoi valmistetaan aidosta laktoosittomasta voista ja valmistusmenetelmän ansiosta tuote on heti levitettävä ja hyvänmakuinen.

Leipätiedotuksen mukaan Suomessa syödään 430 miljoonaa leipomossa valmistettua karjalanpiirakkaa vuodessa. Munavoita käytetään erityisesti karjalanpiirakan kanssa, mutta se sopii myös hyvin saaristolaisleivän ja lohen kanssa nautittavaksi. Munavoita syödään myös Virossa.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-08-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC