...
Arlan maitotölkeissä lisättyä todellisuutta
Kuva:Arla Suomi.

Arlan maitotölkeissä syksystä lähtien seikkaillut Aamu-kissa herää eloon lisätyn todellisuuden avulla. Nyt Aamu-kissa torjuu laukauksia jalkapallomaalivahtina ja tuulettaa flossaten.

Lisättyä todellisuutta hyödyntämällä Arla on ensimmäisten joukossa Suomessa ja maailmalla yhdistänyt AR-teknologian osaksi tavallista kuluttajatuotetta pelillisessä muodossa. Arlan Torhola-sarjasta tuttu Aamu-kissa on seikkaillut Arlan maitotölkeissä virtuaalisesti reilun puolen vuoden ajan. Tänä kesänä Aamu-kissan kanssa pääsee pelaamaan jalkapalloa.

Pelin lataaminen onnistuu asentamalla älypuhelimeen Arilyn-sovelluksen. Sovelluksen kameran avulla Arlan maitotölkki skannataan, jonka jälkeen kissa ja jalkapallostadion ilmestyy virtuaalisena näytölle. Pallo reagoi kosketukseen, ja tavoitteena on saada maaleja Aamu-kissan toimiessa maalivahtina. Sovelluksen uudessa versiossa pelillinen näkökulma korostuu, sillä omaa sijoitustaan voi seurata tilaston avulla. Peli kehittyy onnistumisen mukaan. Mitä paremmin onnistuu maalinteossa, sitä enemmän Aamu-kissan peliasua pystyy muokkaamaan esimerkiksi suosikkijoukkueen värien mukaan tai lisäämällä kissalle asusteita, kuten aurinkolasit tai kesähatun.

Jalkapallopeli löytyy Arlan 1 litran rasvaton maito -, kevytmaito- ja täysmaitopurkeista.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-06-28

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
älypakkaukset nestekartonkipakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC