...
Gustavin vodkat palkittiin jälleen kilpailussa
Gustavin tilli- ja mustikkavodka. Kuva: Lignell & Piispanen.
Gustavin tillivodkan kartonkipakkaus. Kuva: Starcke.

Kuopiolaisen Lignell & Piispasen vodkat on jälleen palkittu kultamitalilla kansainvälisessä juomateollisuuden kilpailussa.

Gustav Dill Vodka ja Gustav Blueberry Vodka on palkittu kultamitaleilla kansainvälisessä International Spirits Challenge (ISC) 2018 -kilpailussa. ISC-tunnustus on tiedotteen mukaan juomateollisuuden alalla arvostettu palkinto erityisesti arviointiprosessin tiukan luonteen vuoksi.

Gustavin tilli- ja mustikkavodka läpäisivät ISC:n asiantuntijapaneelin sokkotestin ja voittivat kultaa maustettujen vodkien sarjassa. Kilpailuraadin mukaan tuotteissa yhdistyvät laadukas käsityötaito ja raaka-aine upeaksi lopputuotteeksi.

Gustav Dill Vodka tuli markkinoille vuoden 2016 lopulla, ja se on niittänyt nopeasti mainetta maailmalla. Vuosi sitten tillivodka palkittiin maailman parhaana maustettuna vodkana brittiläisessä International Wine and Spirits Competitionissa (IWSC) sekä The Vodka Masters -kilpailussa. Samassa kilpailussa palkittiin maailman parhaana myös tillivodkasta valmistettu vodka & tonic. Myös muut Gustav-sarjan tuotteet ovat saaneet kansainvälisiä palkintoja.

Juomien pakkaukset ovat nekin saaneet tunnustusta. Gustaf-vodkan pullon kehitti suunnittelija Jaani Vaahtera. Ylellisen kartonkipakkauksen suunnittelija oli Starcke Oy ja pakkauksen teki Orapac Oy.  Pakkauksessa käytettiin Kotkamillsin uutta kartonkilaatua.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-06-22

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
juomapakkaukset juomateollisuus kilpailut pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC