...
Walkilta ekovaihtoehtoja joustopakkauksiin
Walkin lanseeraamia pussipakkauksia. Kuva: Walki.

Walki tarjoaa joustopakkauksiin paperipohjaisia ympäristöystävällisiä pakkauksia vaihtoehdoksi muovista tehdyille pakkauksille.

Walki lanseerasi uudet joustopakkaustuotteensa vuonna 2017 Interpack-messuilla Düsseldorfissa. Tuotteita on testattu ja tulokset ovat olleet lupaavia, sanoo Henri Torkkola, joka on Technical Sales and Research and Development Manager Walkissa.

”Lähes kaikki elintarvikkeet voidaan pakata kestävän kehityksen mukaisesti ilman fossiilista muovia. Seisovat pussit, tyynypussit ja nelikulmaiset pussit voidaan tehdä kaikki paperipohjaisista materiaaleista”, Torkkola sanoo.

Seisovat pussit ja tyynypussit ovat suosittuja tuotteita kaupassa, ja ne voidaan Walkin mukaan kaikki tehdä käyttämättä muovia. Nyt valtaosa maailman joustopakkauksista tehdään muovista.

”Paperi on uusiutuvaa ja kierrätettävää. Sen suojapäällystys voidaan tehdä ekologisesti tuotteen vaatimusten mukaan. Esimerkiksi kahvi ja leipomotuotteet vaativat pakkaukselta erilaisia ominaisuuksia”, Torkkola sanoo.

Paperi on muovia jäykempää, mikä mahdollistaa lujan rakenteen ilman ylipakkaamista. Suojakerrokset voidaan tehdä juuri tarpeen mukaan uusiutuvista ja kasvipohjaisista biomuoveista. Pakkausten kustannukset eivät Torkkolan ole välttämättä sen suurempia, kun materiaalit optimoidaan.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-06-21

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
biomuovipakkaukset joustopakkaukset kestävä kehitys

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC