...
Toimivampi hyllyvalmis pakkausratkaisu
Kuvat: DS Smith.

DS Smith kehitti Leipomo Rostenille entistä toimivamman ja edullisemman ratkaisun siemennäkkileivän esillepanoon kaupan hyllyssä.

Leipomo Rosten Oy on turkulainen perheyritys, joka valmistaa erilaisia leipiä ja kahvipöydän herkkuja. . Yrityksen siemennäkkileipä Siemenrapeat kaipasi uutta kuljetuspakkausta. Siemennäkkileipä pakattiin aiemmin kaksiosaiseen pakkausratkaisuun, mutta toimivuuden parantamiseksi rakenteeseen tahdottiin muutos. Lisäksi yrityksessä tiedostettiin pakkauksen visuaalisen ilmeen merkitys tuotemielikuvan synnylle, ja siihenkin haluttiin päivitys.

Ratkaisuna DS Smith suunnitteli ja toteutti pakkauksen, joka on paitsi toimiva, myös näyttävä. Aaltopahvista valmistettu pakkaus on yksiosainen, mikä on edullisempi kuin aiempi kaksiosainen ratkaisu. Pakkaus on yksikertaisempi muodostaa ja pakata eikä sulkemiseen tarvita teippiä. Pakkaus on hyllyvalmis, logistisesti toimiva ratkaisu, joka ei vaadi erillistä kuljetuspakkausta.

Pakkaus on painettu yksivärisesti vesiliukoisella värillä, ja se on täysin kierrätettävä. Tyylikäs ratkaisu toimi niin hyvin, että samaa pakkausideologiaa käytettiin myös muiden Siemenrapeat -pakkausten suunnittelussa. Lisäksi jatkossa siemenlastut ja välipalakeksit pakataan samaa sukunäköä oleviin pakkauksiin.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-06-18

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset kuljetuspakkaukset myymälämarkkinointi

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC