...
DS Smith kasvaa Europacin ostolla
Kuva: Europac.

Pakkausjätti DS Smith kasvaa ostamalla Espanjan pörssissä noteeratun Europac-yhtiön 1,45 miljardilla punnalla. Yrityskauppa on jatkoa alan suurille fuusioille maailmassa.

Europac on integroidusti toimiva pakkausten valmistaja, joka on tehnyt pitkään yhteistyötä DS Smithin kanssa. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 756 miljoonaa puntaa ja EBITDA 138 miljoonaa. Europacin toiminta keskittyy Iberian niemimaalle ja Ranskaan.

DS Smithin toimitusjohtaja Miles Roberts sanoo yritysoston vahvistavan konsernin asemaa kestävän kehityksen mukaisten pakkausratkaisujen toimittajana Länsi-Euroopassa.

IP ei saanut Smurfit Kappaa

Yksi suuri yrityskauppa näyttää sen sijaan jäävän toteutumatta. Amerikkalainen metsäteollisuuden suuryhtiö International Paper (IP) on havitellut irlantilaista pakkausjätti Smurfit Kappaa. Sen hallitus on hylännyt IP:n ostotarjouksen.

Irlannin yrityskauppaelin ITP on vaatinut IP:tä tekemään sitovan tarjouksen 6. kesäkuuta mennessä, mutta IP on ilmoittanut että tarjousta ei tule. Näin Smurfit Kappa jatkaa itsenäisenä yrityksenä.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-06-12

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset yrityskaupat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC