...
Moilas-yhtiöissä sukupolvenvaihdos
Moilas Leipomot aloitti keväällä uudelleen tuoreleivän tuotannon. Kuva: Moilas.

Maaliskuussa 2017 emoyhtiö Moilas Oy:n johtovastuun ottanut Ville Moilanen on aloittanut myös Oy Moilas GF Ltd:n ja Moilas Leipomo Oy:n toimitusjohtajana 1.6.2018 alkaen.

Moilas perheyhtiöiden palveluksessa Ville Moilanen on toiminut vuodesta 1995 alkaen. Moilasen perheen kolmas sukupolvi on vahvasti mukana vuonna 1955 perustetun perheyhtiön toiminnassa. Villen sisko Anne Moilanen työskentelee perheyhtiöiden hallituksessa. Pitkään Moilas yhtiöitä johtanut Juha Moilanen jatkaa hallituksen puheenjohtajan roolissa.

Moilas on tiedotteen mukaan edelläkävijä perusleipomotuotteiden lisäksi gluteenittomien tuotteiden valmistamisessa Suomessa. Gluteenittomien tuotteiden myynti on kehittynyt viennin myötä merkittävästi viime vuosina. Tuotteita viedään tällä hetkellä 13 Euroopan maahan.

”Kuuntelemme herkällä korvalla kotimaista kuluttajaa ja pystymme reagoimaan nopeasti kuluttajien tarpeiden muutoksiin yhdessä kaupan kanssa. Huolehdimme, että suomalaiset kuluttajat saavat laadukkaita kotimaisia leipomotuotteita myös jatkossa”, toimitusjohtaja Ville Moilanen lupaa.

Keväällä käynnistyneen Lantmännen Unibake yhteistyön myötä on Moilasen mukaan odotettavissa huomattavaa kehitystä myös kasvavilla Foodservice-markkinoilla Suomessa.

Moilas Oy on Pieksämäellä sijaitseva leipomokonserni, joka koostuu emoyhtiö Moilas Oy:stä sekä Oy Moilas GF Ltd:stä ja Moilas Leipomo Oy:stä. Perheyhtiön palveluksessa työskentelee noin 90 henkilöä kahdessa eri leipomossa. Yritysten liikevaihto on yhteensä noin 20 miljoonaa euroa

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-06-12

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC